Aanmelding mannen Amstelbeker

Geplaatst op 21-07-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Boudewijn Bisschop, commissaris wedstrijd a.i.
Aanmelding interesse Amstelbeker M8+ (roeiers, coxswain, coaches)
Op zaterdag 21 september 2024 zal de Amstelbeker plaatsvinden, de wedstrijd waar algemene en studentenverenigingen hun sterkste achten op het water leggen om boord aan boord over 750 meter te strijden voor de Palm- en de Fortunabeker. Een prachtig evenement om naar te kijken maar vooral ook om aan deel te nemen. Dit jaar wordt extra aandacht gegeven aan de deelnemers en sfeer op en rond het water met bijvoorbeeld een aansluitend feest op zaterdagavond.
 
Hierbij de oproep aan alle mannen die graag in aanmerking willen komen voor deelname aan de Heren Amstelbekeracht en dit kenbaar te maken door het formulier in te vullen. Aanmelden kan tot half augustus. Dit is ook voor stuurtjes/coaches die interesse hebben voor het sturen/coachen van de mannenacht. 
 
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen en het potentieel zal de selectiegroep tot begin september relatief groot blijven, zodat er altijd getraind kan worden en iedereen een kans krijgt om zich te bewijzen. Indien jij mee wilt doen aan de trainingen en selectie wordt van je verwacht dat je vanaf begin augustus 1 tot 2 keer per week in de boot kan zitten en dat je daarbuiten minimaal 2 keer week voor jezelf sport (krachttraining/fietsen/rennen/indoor-roeien). Bij een groot aantal aanmeldingen zal een eerste selectie gemaakt worden op basis van eerdere roeiprestaties en een 750 meter ergometerscore.