Sociëteit

De Hoop is gehuisvest op een schitterende locatie aan de Amstel, midden in Amsterdam. Het verenigingsgebouw is in 2009 geheel gerenoveerd, uitgebreid en gemoderniseerd. De sociëteit is een belangrijke ontmoetingsplek voor de leden en kan bovendien gehuurd worden door leden en niet-leden voor evenementen, diners of feesten.

terras-de-hoop

Grote sociëteit

Elke zaterdag en zondag is de sociëteit een druk bezochte plaats aan de Amstel, zeker in de zomermaanden waarbij het prachtige zonneterras een uitstekende plek is om bij te komen. Op de 2 clubavonden (dinsdag en woensdag) kan in de sociëteit of op het terras gegeten worden. De pachter zal voor de borrel en maaltijd zorgen. 

Kleine sociëteit

Deze ruimte is bestemd voor leden en kan worden gebruikt indien de grote sociëteit niet beschikbaar is. Daarmee is er voor leden altijd een eigen plek.

Nieuws sociëteit

Clubavonden dinsdag & woensdag

Menu Clubavond ‘Lots of Lekkers’ €16,50 Oven Gnocchi met gehakt, tomaat, spinazie en mozarella Couscous salade met kikkererwten en zwarte bessen Meloen salade met mozarella en ham Groene sala... Lees meer

Openingstijden sociëteit

Dinsdag: 09.00-14.00 en vanaf 17:00 uur
Woensdag vanaf 16:00 uur
Vrijdag: 09.00-14.00 uur
Zaterdag: 09.00-14.00 uur 
Zondag: 09.00-14.00 uur 
Zie altijd de laatste nieuwsberichten voor actuele openingstijden

Catering en huur sociëteit

De Hoop is een prachtige locatie voor evenementen, recepties, seminars, luxe diners en mooie (huwelijks)feesten. Zie voor informatie en contactgegevens: Verhuur sociëteit.
Voor Hoopleden die de sociëteit af willen huren voor een bijeenkomst, zoals een lunch, diner of feest geldt een speciaal tarief.